ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ LEATHER HOUSE

1979: Ιδρύουμε  στη Ρόδο το πρώτο μας κατάστημα Leather House.  Τίτλος ο οποίος μας ακολουθεί πάντα ως φιλοσοφία και πράξη, καθώς διαθέτουμε πάντα και μόνο δερμάτινα είδη κατασκευασμένα από γνήσιο δέρμα.

1989: Μετά από 10 χρόνια επιτυχημένης πορείας , εξυπηρετώντας χιλιάδες πελάτες από όλο τον κόσμο, το Leather House, μεταφέρεται στην Αθήνα όπου συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία του έως το 2011.

2011: Η δεύτερη γενιά πλέον μεταφέρει το Leather House στο νησί της Κω, όπου εδρεύει και λειτουργεί έως και σήμερα. Η φιλοσοφία και η κουλτούρα παραμένει η ίδια, ή ακόμα καλύτερη λόγω της εμπειρίας που αποκτήσαμε όλα αυτά τα χρόνια. Οι χιλιάδες πελάτες μας από όλη την Ευρώπη και από όλο τον κόσμο που επισκέπτονται το νησί μας ξανά και ξανά, μας επισκέπτονται ευχαριστημένοι και ενθουσιασμένοι για τα προϊόντα που τους έχουμε προμηθεύσει κι για να μας συγχαρούν και να μας ευχαριστήσουν

Σήμερα, μετά από 43 χρόνια επιτυχημένης πορείας στο χώρο και μετά από αίτημα πολλών πελατών μας και ακολουθώντας το πνεύμα της εποχής αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε το e-shop Leather House since 1979. Από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα οι πελάτες μας θα μπορούν να προμηθεύονται:

  • Δερμάτινες τσάντες , ανδρικές, γυναικείες, σχολικές, σπορ, καθημερινές, βραδινές, επαγγελματικές, κλπ
  • Ταξιδιου, Σακ βουαγιάζ και βαλίτσες χειροποίητες φτιαγμένες από γνήσιο δέρμα
  • Είδη δώρων και  αξεσουάρ φτιαγμένα από δέρμα
  • Ζώνες & πορτοφόλια, ανδρικά και γυναικεία

Διατηρώντας τη φιλοσοφία του τίτλου μας όλα τα προϊόντα είναι κατασκευασμένα από δέρμα. Τα περισσότερα δε από αυτά είναι χειροποίητα. Έχοντας την εμπειρία των 40 χρόνων και την γνώση που απαιτείται μπορούμε πλέον σήμερα να συνεργαζόμαστε με Έλληνες παραγωγούς που και αυτοί όπως και εμείς επιμένουν στην ποιότητα των προϊόντων που παράγουν.
Επειδή δε το κλασικό είναι πάντα μοντέρνο, έτσι και εμείς μπορούμε να διαθέτουμε ναι μεν δερμάτινα προϊόντα αλλά εκτός από κλασικά και μοντέρνα χρώματα και σχέδια φτιαγμένα πάντα με τη διαχρονική αξία του δέρματος

Η μακροχρόνια πορεία μας μπορεί να σας εγγυηθεί για την ποιότητα των προϊόντων που σας διαθέτουμε όπως και τις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Γιορτάζοντας τα 40 χρόνια από την ίδρυση του καταστήματός μας, και διατηρώντας την φιλοσοφία των προηγούμενων 43 χρόνων, ξεκινάμε το καινούριο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μένοντας πιστοί όπως πάντα στην ποιότητα, τη συνέπεια και την ικανοποίηση των πελατών μας, όπως κάναμε όλα αυτά τα χρόνια.